Vols que t'ajudem a trobar la casa que estàs buscant ARA MATEIX?


Com estalviar en el trasllat

Són moltes les coses que s’han de tenir en compte a l’hora de comprar un habitatge. Però un cop ja hem superat tots els passos i ja podem dir que tenim una nova casa, arriba un dels maldecaps més grans: com organitzar el trasllat. Quan arriba aquest moment de traslladar tota una vida, a una vida millor, els sentiments estan a flor de pell: la il·lusió per començar un capítol nou a la casa dels nostres somnis, amb la mandra i el ressentiment de butxaca del trasllat.

Perquè tot sigui més fàcil de portar i predomini la il·lusió per sobre de tot, et donem una sèrie de consells per estalviar en aquest últim pas cap a casa teva. En primer lloc, és totalment recomanable que calculis l’opció per aconseguir el trasllat més econòmic: fer-lo tu mateix, amb l’ajuda de familiars i amics; o contractar una empresa de trasllats.

En el cas que decideixis contractar una empresa, existeixen diverses formes de reduir costos i el pressupost final. Fins i tot si decideixes fer tu mateix el trasllat, aquests consells poden servir-te d’ajuda:

  1. Desfes-te de coses que ja no necessites, reduiràs la càrrega: estris i eines que s’acostumen a tenir al garatge, llibres i tot allò que es pugui vendre o donar. Hem de pensar que pes és igual a diners, és a dir, quant menys haguem de moure, menys temps i diners ens costarà.

  2. Fer el trasllat en temporada baixa: la data en la que decideixis fer el trasllat també et pot fer estalviar diners. El millor és descartar els mesos d’estiu i el primer i últim dia del mes. Si tens flexibilitat, negocia amb les empreses i aconsegueix un pressupost menor.

  3. No esperis a l’últim moment: organitza el trasllat amb temps, així t’estalviaràs canvis d’última hora en el pressupost. Si decideixes fer el trasllat amb presses, és més probable que et cobrin més diners per la urgència.

  4. Flexibilitat en el moment que et recullen i entreguen les teves coses. Si estàs disposat a adaptar-te als seus temps i a la seva planificació, pregunta si això comporta una reducció de preu en el trasllat.

  5. Les empreses de trasllats ofereixen diversos serveis i cobren per cadascun d’ells. Confirma que en el pressupost firmat estiguin inclosos tots els possibles contratemps que puguin passar durant el trasllat.

  6. Assegurar-se que la casa es pugui ocupar immediatament: hem de confirmar que la nova casa està disponible per viure en el moment en què es realitza el trasllat, ja que si tenim el pagament del trasllat prèviament pactat i el camió no pot descarregar, ens sumaran càrrecs d’emmagatzematge en tràfic.

  7. Informa’t sobre el trasllat d’objectes grans o artícles com antiguitats i altres que requereixin de serveis especialitzats: motos, barques i altres vehicles d’esbarjo tenen un cost extra. Si decideixes realizar el trasllat tu mateix, t’aconsellem consultar els preus dels remolcs, ja que et pots estalviar força diners.

  8. Els electrodomèstics requereixen un embalatge especial perquè no pateixin cap dany. Comprova que en el pressupost estigui inclòs aquest servei. Si no està inclòs i es una despesa afegida, pregunta als teus familiars i amics si poden donar-te un cop de mà. També és de gran ajuda demanar consell als proveïdors dels teus electrodomèstics sobre com protegir-los adequadament.

  9. Assegura’t de que tot està a punt: tingues-ho tot preparat el dia acordat amb l’empresa de trasllats. Si tenen que ajudar-te a empaquetar les coses a l’últim moment, poden cobrar-te un suplement.


En definitiva, el més important és organitzar el trasllat amb temps i tenir en compte tots aquests factors. Així, aconseguiràs que aquest pas sigui menys tediós i exempt de dificultats, sorpresas inesperades i males experiències. Tot i que sembli impossible, el teu trasllat pot ser fàcil i econòmic.
febrer 27, 2017 11:31 amhàric / Post escrit per / Deixan's saber el que penses

Categories:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − 11 =