Vols que t'ajudem a trobar la casa que estàs buscant ARA MATEIX?


Com penjar un quadre sense que la paret sembli un colador

Sembla molt fàcil i molts pensareu que no cal una explicació per ensenyar com penjar un quadre a casa vostra. Però fer-ho de manera correcta i sense destrossar la paret, no és tant senzill com sembla.

Moltes vegades ens posem a fer forats a ull, sense tenir clara la ubicació ideal, el pes del quadre o quin tipus de paret tenim davant. Simplement ens posem a fer forats i a confiar en l’interiorista que portem dins. Per tal d’ajudar-vos a decorar casa vostra i sobretot ajudar a que les parets de la vostra llar no semblin un colador després de passar amb el trepant preneu nota d’aquests consells:

  • En primer lloc necessites els estris adients. No serveix qualsevol trepant ni qualsevol broca. La qualitat dels estris marcarà la diferència. A més us heu d’assegurar que abans de començar teniu a mà els estris imprescindibles: Bagues, claus de ganxo, martell i un nivell. D’altra banda abans de començar és necessari comprovar quin tipus de paret teniu davant i en funció d’això triar un tipus de broca o un altre.  • Un cop teniu tots els estris a mà i heu seleccionat aquells que us aniran millor per la vostra paret, toca posar totes les bagues als laterals de la part de darrere del quadre. Un error comú és posar una sola baga en la part superior del marc. A vegades pot passar que pel pes del quadre i els canvis de temperatura aquest es desenganxi poc a poc.  • El següent pas és determinar la posició el quadre. No val dir “a mi m’agrada aquí” sinó que cal prendre com a mesura de referència l’alçada dels ulls. Massa amunt o massa avall podria quedar mal il·luminat, o molestar entre els mobles.  • I el pas definitiu: anivellar i foradar. Sempre en aquest ordre. Els experts expliquen que, un cop definida la ubicació no cal mesurar des del terra o el sostre on es vol col·locar el quadre. Només fa falta posar el quadre a la paret (un cop està anivellat) i donar un cop sec perquè aquest deixi marca a la paret. En aquesta marca s’ha de foradar directament, posar el clau de ganxo i tornar a posar el nivell sobre del quadre de tal manera que la bombolla estigui al mig.


I si tot i així no us veieu capaços de foradar la paret perquè no teniu les eines adequades, esteu de sort!: els adhesius són una bona alternativa. Un dels adhesius s’enganxa a la paret i l’altre al quadre i llavors s’uneixen. Aquest sistema pot semblar menys segur però té un clar avantatge: quan es vol treure l’adhesiu, només s’ha de tivar cap avall i desapareix gairebé sense deixar rastre.
març 8, 2017 9:42 amhàric / Post escrit per / Deixan's saber el que penses

Categories:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − 10 =