Vols que t'ajudem a trobar la casa que estàs buscant ARA MATEIX?


Editorial L’espai immobiliari de l’Anoia

La professió d’agent immobiliari està i estarà fonamentada en tres pilars bàsic: l’especialització, la formació , i la tecnologia.

La creació i compliment dels fonaments ètics que regulen la professió ha estat clau per la seva professionalització. El compliment escrupolós de les normes vigents junt amb la transparència en els processos de gestió, contribuiran al tan necessari canvi transformador de la professió d’agent immobiliari.

El capital humà serà un pilar fonamental, el talent i la formació contínua en totes les vessants del negoci seran claus per a la renovació del sector en la propera dècada. La cada vegada més alta tecnificació del producte, el disseny, i les noves tecnologies marquen la nostra gestió de cada dia, les formes de relació amb els clients estan canviant, la nostra professió gira a l’entorn del client i les seves necessitats i expectatives. Serà doncs la capacitat de resposta que tinguem davant d’aquestes el que marcarà el nostre futur.

El coneixement de les particularitats dels diferents mercats i el del client, fan que la nostra gestió aporti un valor afegit.

 

Descarrega't el pdf de l'editorial aquí
març 10, 2017 10:27 amhàric / Post escrit per / Deixan's saber el que penses

Categories:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

tres × 4 =