Vols que t'ajudem a trobar la casa que estàs buscant ARA MATEIX?


Estalvia energia

Avui en dia hi ha una clara preocupació per a estalviar la major quantitat d’energia possible a casa. No només degut a la crisi econòmica dels darrers anys, que ens ha fet ajustar el cinturó, sinó també per una major conscienciació mediambiental i el propòsit de no malbaratar.

Moltes vegades no hi pensem però detalls com, per exemple, que la pantalla del nostre televisor sigui de plasma o de LCD, pot fer que gastem més o menys. Per a una major eficiència energètica és important desconnectar els aparells electrònics des del botó d’encesa de l’aparell i no des del comandament, ja que si el deixem en “stand by” pot augmentar la factura de la llum notablement. L’increment pot ser de fins a un 15%!

Un altre punt a tenir en compte és el fet d’utilitzar bombetes de baix consum o bé led. Però de cap manera les halògenes, ja que consumeixen fins a 10 vegades més electricitat. Els led o les bombetes de baix consum, és veritat que són més cares però, a la llarga, paga clarament la pena.

És important revisar totes les finestres, portes i altres conductes que puguin portar a l’exterior, per assegurar-se bé que no hi ha cap possible fuga d’aire per no malbaratar tant l’aire condicionat com la calefacció. A més a més, aquestes zones de la casa són les que més transmeten el fred, per això es recomana utilitzar cortines i moquetes per a eliminar punts freds. D’aquesta manera podem arribar a estalviar fins a un 25% en la factura de la calefacció.

A l’hora de rentar la roba hem de saber que la podem rentar tranquil·lament amb aigua freda, ja que els detergents d’avui en dia estan formulats per a treure la brutícia i les taques de la roba, fins i tot d’oli, amb aigua freda. A més a més, rentant així, estàs allargant la vida i el color de les teves peces. Pensa-ho, tot són avantatges!

En el moment de comprar un electrodomèstic cal comprovar la seva eficiència energètica. De fet, els consumidors cada vegada estem més conscienciats i som més responsables a l’hora de comprar. Només amb aquest costum ens podem arribar a estalviar entre 90 i 150 euros anuals.

Per a finalitzar, un parell de consells molt senzills que ens ajudaran a estalviar encara més. Per una banda, és important desendollar els carregadors dels nostres aparells electrònics si no els estem utilitzant. Només amb aquesta petita acció ens podem arribar a estalviar 40 euros anuals. I per últim, si reduïm la temperatura de la caldera lleugerament, estalviarem i serem més eficients.
setembre 14, 2017 9:37 amhàric / Post escrit per / Deixan's saber el que penses

Categories:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

quatre × tres =